Witam panowie co by nie mówić jest fajnie wstałem a tu zong do pracy nie idę wiec w skończyłem na stronkę a tu co cisza Rafiki zostaw ten badziew i przyjezdzaj gar się szykuje. Panowie ja jadę z makiem jak mnie zabierze no powrót musi być na 24 jak później to musze się zastanowić
Automapa w urządzeniu Mio
Zwiń
X
-
Automapa w urządzeniu Mio
Witajcie. Jako, że potrzebuję mapę Europy, a wypożyczalnia map Mio coś nie chce wypożyczać, to wrzuciłem sobie na kartę pamięci Automapę i panel odblokowujący, ale jest pewien problem. Niby wszystko jest tak jak powinno, wszystko odpala tak jak ma odpalać, ale Automapa nie może znaleźć sygnału GPS. Urządzenie to Mio Spirit 480. W czym może leżeć problem?
-
-
Jak masz ustawiony port i prędkość portu w AM ?
poczytaj tutaj
Nawigacja, która dba o komfort i bezpieczeństwo jazdy: ostrzega o radarach, podaje ograniczenia prędkości na drodze i pomaga w manewrach, dzięki systemowi APR.
MIO A201, P350, P550 - COM2, 4800
MIO A501, A701, P360, P560, c520, Moov 360, Moov 500, c720 - COM2, 57600
... com2 ; 57600, spróbuj tego powinno banglać, na mojej mio 500 chodzi lodzio-miodzio.
i jeszcze masz tu "how to" na elektrodzie odnośnie Twojej navi i AM
... i nie ma za co
Komentarz
-
-
mrfazi, ten temat na elektrodzie czytałem już ze 3 razy i za każdym razem rozumiem mniej :P
port jest na auto z tego co kojarzę, a prędkość to zabij mnie ale nie pamiętam a do auta mi się nie chce po navi schodzić w tym momencie :P Sprawdzę te ustawienia a czy w razie czego ma ktoś pożyczyć na weekend navi z mapą EU? Bo w wypożyczalni Mio kosztuje 9,50 ojro...
Komentarz
-
-
rafiki, A ten temat FAQ Mio Spirit Odblokowanie wszystkich modeli S480-S687 też czytałeś? Może on Ci pomoże.
Komentarz
-
-
georgg, zobaczymy, pobawię się jutro, bo dzisiaj to i tak niedługo Ich gehe schlafen :diabelski_usmiech
[ Dodano: Wto 17 Wrz, 13 15:35 ]
mrfazi, georgg, COM2 i 57600 bps dało radę :szeroki_usmiech automapa doprowadziła mnie pod sam garaż, gdzie wg map Mio jest pole najlepszy koniec:Prowadził Cię Krzysztof Hołowczyc
Komentarz
-
Komentarz